Mutatie onderhoud

Mutatie onderhoud

Oxalis is voor vele opdrachtgevers een bekende aannemer in het mutatie onderhoud van onroerend goed. Wij verzorgen voor de zakelijke markt de afbouw werkzaamheden binnen het mutatie onderhoud. Tot onze klantenkring rekenen wij diverse aannemersbedrijven en andere professionele partijen. Maar ook werken wij in opdracht van de eindgebruikers, zoals particulieren of ondernemingen. Of het nu gaat om het verkoop of verhuur klaar maken van woningen of winkelpanden, wij kunnen u als klant hierbij ontzorgen door op tijd te starten en een strakke planning met snelle doorlooptijden te hanteren. Door deze korte doorlooptijd worden de leegstandkosten voor u als opdrachtgever verminderd. 

Op basis van uw wensen en budget kunnen wij u prima adviseren om het casco weer geschikt te maken voor de nieuwe functie van de winkel, het kantoor of de woning. Mutatie onderhoud vindt door ons plaats in lege woningen of kantoren, maar mocht dit anders gewenst worden dan is dat ook geen punt voor ons. Al vele projecten hebben wij naar alle tevredenheid opgeleverd, waarbij de woningen door ons afgebouwd zijn, terwijl de bewoners nog aanwezig waren of waarbij de winkels open waren voor het publiek.

Ook bij het mutatie onderhoud gaat het ons om de kernwaarden van Oxalis en wel het ontzorgen van u als klant en het nakomen van de afspraken, zowel in tijd als in geld.